BIREPO | Håndværkerbyen 17, 2670 Greve | CVR DK70904519 | info@birepo.dk | Tlf. +45 4390 3733

Vision og målsætning

Historien startede i 1983, hvor grundlæggeren Eigil Petersen havde en målsætning om at sætte fokus på sikkerheden i hverdagens almene handlinger. At skabe adgang til den rigtige person på det rigtige tidspunkt til den rigtige opgave, har siden 1983´ aldrig haft større fokus end nu, og det er ikke slut endnu. Der er mange trin på stigen, hvor vi, vores leverandører og vores kunder, kan blive endnu bedre.

Vi har en overordnet vision og målsætning som danner grundlaget for vores dagligdags ageren i forskellige sammenhæng.
Du kan læse mere om dette i vores Code of Conduct.

Værdier

I forening, søger vi altid at skabe den bedste løsning for kunde, medarbejder og hele holdet – en decentralisering skaber engagement og trivsel, og vi søger konstant at blive bedre.

Mission

Vi vil med vores kompetencer, markedsledende agenturer, langsigtede relationer, tillid & respekt altid have kunden i fokus og tilsikre den rette rådgivning og optimale løsning.

Vision

Vi vil og skal være de bedste indenfor vores fag. Det er vi den dag i dag, men skal arbejde hård for at beholde pladsen! Som eneste hus, har vi alle typer og teknologier bygget ind i både bokse, rør og skabe – og alt kan monteret udvendigt. Samtidig producerer vi - som den eneste i vores fag - alt i Danmark og bevarer arbejdspladser lokal.


FN Verdensmål

Hos Birepo forsøger vi at bidrage med at opfylde FN verdensmål. Vi arbejder blandt andet med følgene delmål

11.2

SKAB BILLIGE OG BÆREDYGTIGE TRANSPORTSYSTEMER

Inden 2030 skal der skabes adgang for alle til sikre, tilgængelige og bæredygtige transportsystemer til en overkommelig pris, trafiksikkerheden skal forbedres bl.a. ved at udbygge den kollektive trafik med særlig hensyn til behov hos sårbare befolkningsgrupper, kvinder, børn, personer med handicap og de ældre.

11.6

REDUCÉR BYERNES MILJØBELASTNING

Inden 2030 skal vi reducere byers gennemsnitlige miljøbelastning pr. person. Det skal blandt andet ske ved at give speciel opmærksomhed til luftkvalitet og håndtering af skrald og andre former for affald.

 

BIREPO | Håndværkerbyen 17, 2670 Greve | CVR DK70904519 | info@birepo.dk | Tlf. +45 4390 3733
@ Copyright Birepo