Foto
Foto

Elektronisk låsesystem

Unik og godkendt elektronisk nøglesystem tilbydende komplette adgangskontrolfunktionaliteter. Markedets stærkeste løsning hvor det bedste fra den mekaniske og elektroniske verden er sammensat.

Og med helt unikke egenskaber, har vi en enestående løsning, der tilbyder eliminering af risiko, adgangskontrol på alle stationære og mobile adgange samt online dækning af skalsikring...

Læs mere...
Foto

Nøglerør- & bokse

Markedets største udvalg af løsningering til godkendt opbevaring af adgangsnøgler og kort til og for 3. part.

Med dansk patenteret produktion har vi skabt en mulighed for at vælge en løsning der præcis passer til opgaven. Fra mekanisk nøgleboks til elektronisk åbning f.eks. via en kontrolcentral der eliminere risiko og administration i omgangen med adgangsemner.

Læs mere...
Foto

Sikring af gods

Tiden har sat sit præg på omgangen med varer og skabt et hidtil uset behov for sikring i mobil og stationær omgang med gods. De milliarder af kroner der hvert år forsvinder for nu konsekvenser.

Erstatningerne er for høje og eksisterende løsninger er blevet for sårbare. Derfor har sat overliggeren højt, og vi flyttet fokus samt skabt løsninger der på rekord tid har gjort sit indtog...

Læs mere her
  © Copyright 2023   Birepo A/S, Håndværkerbyen 17, 2670 Greve  |  Tlf. +45 4390 3733  •  info@birepo.dk  | CVR  70904519